hahah.. OLLAD!!!

nu är lisa BloggOLLAD av martin.

At work .

Dagens horoskop:
Dagens poäng: Var beredd att ställa upp, om det behövs-
det kan mycket väl bli så, att din hjälp behövs,
innan du räknat med det

Står på jobbet o glor . Har varit en väldigt lugn morgon det är skönt :)
12 hundar hittills så hoppas att det inte kommer så många fel .
Gårdagen blev inte riktigt som planerad . Men ska fixa med allt skräp o tippen idag istället .
Sen på kvällen kanske det blir marieberg med kicki o malin, om jag orkar .
Annars blir det att ta det lugnt .

Igår blev det Ikea istället med Kicki . Mojje fick sej ett nytt gosedjur: Naninisen, som den heter.
Han tokälskade den . Bar den hela vägen från bilen . O Såg ut som en trött 3 åring så går o bär på sin snuttefilt :)
Sötnos han är <3

Igår kväll blev det att sitta lite med Kickis blogg och fixa .. Ska fixa mer idag när hon kommer till jobbet .
Men nu är din min som ska få sej en makeover .

Fullt upp idag !

Dagen horoskop:

Låt inte ditt goda humör förstöras av en småsak ,
Glöm det, tänk på något annat;
Något roligare; Något finare; Något festligare

Står på jobbet o fifilurar .
Kicki o Malin är ute med första gänget hundar, så jag väntar på att dom ska komma tillbaka så jag kan gå andra rundan .
Idag är hela dagen uppbokad . Första jobba till kl 3 . Sen efter jobbet ska jag o Kicki hyra en skåpbil, åka till gamla lokalen o slänga in massa skräp som sen ska till tippen , På vägen till tippen blire att åka förbi nya lokalen o hämta skit där .. När vi har varit på tippen ska vi åka o hämta nya soffor . Sen blire hem hoppa in i duschen sen blire bio ikväll . Kicki o Malin har tvingat i väg mej på michael jackson filmen ..
Så får hoppas på att den är bra .

Just det sen måste jag svänga förbi polisen också o hämta en blankett .Fick parkeringsböter här för nån vecka sen .. precis utanför jobbet o vi har tillåtelse att stå där så den ska bestridas tänker inte betala 1000 kr helt i onödan när jag inte har gjort något fel .

Ha en bra dag :)


Tankarna rullar

Just nu är jag ett vrak , ett jävla sjunkade skepp .
Det är helt enkelt bara för mkt som går fel .
Är så förbannat trött men kan inte sova för att tankarna bara rullar runt i huvudet på mej, så hoppas att det hjälper om jag skriver av mej lite .
Jag är i en total ekonomisk kris just nu . Det kommer upp saker som måste betalas som jag inte alls har räknat med o som jag inte riktigt har råd med just nu .. Min budget dom senaste månaderna har varit så knapp så det är helt otroligt att jag har gått runt hela månaden, fast på ett sätt har det inte gjort det . Har inte haft råd att stor handla mat sen Maj, har klarat mej hittills på det matförrådet men nu börjar det sina skulle verkligen behöva fylla upp lagret men pengarna finns inte . Äntligen har jag kommit till sista månadsbetalningen till öbo . Så förhoppningsvis ordnar allt upp sej i nov . Man kan ju hålla tummarna på det iaf .

Allt går käpp rätt åt helvete mellan mej o Martin . Jag trodde att vi verkligen var på gång att få allting att funka tills bara boom rakt ner i botten .. Vet inte riktigt vad det är som är fel, men skulle verkligen behöva honom i mitt liv just nu som den stöttepelaren han har varit dom senaste 3 åren . Skulle verkligen verkligen behöva det men det finns inte .. Inte alls på samma sätt .

För 6 år sen fick jag konstaterat att jag har en stressymptom som gör att när jag blir stressad så låser sej min revbensbåge så att det klämmer mot lungorna så att jag får svårt att andas + att det gör så in åta helvete ont .. För 6 år sen hade jag väldigt många attacker . Dom senaste åren har det varit rätt lugnt jag har fått något anfall någon gång ibland . Nu har det kommit tillbaka men det sitter ständigt i . Så så fort jag stressar upp mej så är det ett sånt jävla tryck i bröstkorgen så det är verkligen tungt . Det gör att jag inte riktigt orkar allt som jag skulle vilja .. Känner mej ständigt tyngre i kroppen o mycket mycket tröttare .
Plus på det så har min magkatarr kommmit tillbaka så jag också går runt o ständigt mår illa .

Det som känns allra värst just nu som gör att jag får den största paniken är att jag kanske blir av med jobbet .
Får förhoppningsvis snart reda på hur det blir . Men vet inte hur jag skulle klara det om jag skulle bli av med det .
Mitt jobb är typ mitt liv just nu . Det är det enda jag gör . Jag jobbar, jag kommer hem o gör ingenting, sover, sen upp o jobbar igen . Och jag verkligen tok älskar mitt jobb . Visst den senaste tiden har varit jobbig för oss alla på dagiset men jag verkligen älskar jobbet . Så vill verkligen inte förlora det .
Förlorar jag jobbet är det bara att säga upp lägenheten o flytta hem igen . Och vi alla vet ju hur det ser ut på arbetsmarknaden, inte allt för ljust. Så har ju ingen aning om hur länge det kan bli som jag är arbetslös .

Vet att jag är en förbannat stark person och jag har klarat mej igenom allt som har hänt dom senaste åren någorlunda smärtfritt men ändå men endel ärr i själen . Men det är också dom ärren som har gjort mej stark .
Jag har fått lära mej mycket den hårda vägen .. Jag har varit helt nedbruten ett antal gånger men på något jävla vänster tagit mej upp . Jag vet att jag kommer göra det den här gången också vet bara inte hur eller när .
Och just nu vet jag inte hur länge jag klarar att hålla ihop mej själv . Jag försöker att stänga av hjärnan o bara göra det jag ska .
Så det är därför jag inte är allt för trevlig eller social just nu .. För jag kämpar så mkt med mej själv just nu .
Kämpar hela tiden för att inte bryta ner mej själv totalt eller helt plötsligt bara tappa allt o krascha ner i stupet .
Hänger på en tråd just nu .. Men försöker verkligen hålla mej kvar på tråden o sakta men säkert jobba mej uppåt. Vet att jag kommer klara mej igenom det här.

Har precis legat sjuk i 3 dagar också med feber o blä . Det gjorde mej inte direkt piggare o starkare i huvudet det gjorde så jag gick ner mej ännu mer . Men nu är febern borta o jag ska börja kämpa igen . Ska bita ihop o rida ut den här stormen . Så ha gärna lite tålamod med mej just nu . Det är inte så att jag blankt av skiter i mina vänner jag klarar bara inte av det just nu . Måste ta hand om mej själv . Men lovar att den riktiga Lisa kommer tillbaka snart . Ska bara hitta den del av mej själv som jag tappade någonstans på vägen .

Förlåt för ett extremt långt inlägg av självömkan men även lite självpeppning . Behövde skriva av mej .
Ska försöka lägga huvudet på kudden och sova nu .. Kan ju iaf försöka .

Godnatt.

Lördag natt

Varit lite dålig på att uppdatera denna vecka, men det har inte hänt så mkt ..
Är hundvakt åt en labbe som heter billy . Lite små mysig men även lite små jobbig  .
Annars har det bara varit att jobba ..
Igår blev det en lugn kväll . Idag blev det upp tidigt för att åka o dömma sen blev det hem o sova en sväng .
Som kom min älskade Alex hit o vi tog oss en liten roadtrip o hälsade på Karin som jag inte träffat på över ett år :)
Det var jätte mysigt . Dom har flyttat till hus som jag inte hade sett, jätte fint verkligen dom har typ renoverat hela skiten .. Det blir super fint :)
Så det blev att spela lite biljard o sitta o snacka skit .

Nu ligger man hemma i sängen . Ska väl sova snart .

Saknar Martin som faaan . Men just nu är han nere i Gvd o är dyngrag. Super trevligt .. NOT när han kan vara här uppe med mej istället .

Hemma igen ..

I helgen har vi knappt inte gjort någonting .. suttit vid varsin dator o bara nördat oss typ .
Blev inge gekås för jerry o anita kom hem försent från jobbet . Men det gör inte så mkt har inte så mkt pengar o var förbannat seg igår .
Idag vakna vi upp vid 10 tiden ungefär .. Sega ett tag sen åkte vi till Martins mormor o morfar o käka lite mat o satt o prata .
Mojje blev förälskad i Sara deras ena hund :) Guuud vad dom höll på . Sen blev det raka vägen till Borås för en hemsk tågresa hem .
Mellan Borås o Herrljunga var det rätt lugnt .. Men från Herrljunga till Örebro . Fy faaaaan säger jag bara .
Massa folk, Trångt som faan o sen typ 4 hundar o 1 katt i den lilla lilla del som var djurtillåten o obokad .
Så Mojje kunde inte slappna av någonting + satt o tömde sina analsäckar lite smått på mina byxor under hela resan så det luktade ju wunderful .
Usch ingen rolig resa direkt o kissnödig var jag också i typ 2 timmar . Kunde ju inte gå på toa för då hade jag ju varit tvungen att ta med mej både mojje o datorn in på toan som knappt rymmer en person .

Skönt att vara hemma men tomt utan Martin .

Han var snäll o hjälpte mej med headern till bloggen, blev jätte snygg men vet inte riktigt om det var som jag hade tänkt mej . Så får se ska leka lite med PS själv nu när jag har min dator igen :)
Sen blire att fixa lite olika grejer till Kickis blogg så hon har något att välja på sen när hon kommer tillbaka till Örebro .

Trött som ett as så ska nog ta o hoppa i säng snart .. Eller iaf lägga mej i sängen o pilla lite i PS .

Så fort designen är klar får Mojje sin bloggdebut :)

Nu blir det renovering :)

Min dator har varit inne på sevice för att hårddisken krascha .. Har haft en lånedator men har använt den så lite som möjligt för den sög .
Men nu har jag äntligen fått tillbaka min älskling :)
Så nu ska bloggen få sej en omrenovering ..

Ska ändra om den så den ska vara som det var tänkt när jag startade den .. att det faktiskt ska vara the life of Mojje .

Så nu ska mojjeskitoo få börja blogga :P hehe .. Men behöver ta lite bilder för att kunna fixa designen till den . Förhoppningsvis blir dom tagna idag ..

Är nere i Gislaved just nu med Martin .. Så har ju inte så mkt att göra . Men det är faktiskt riktigt skönt .
I eftermiddag blir det kanske en sväng till Ge-kås men får se beror på när Anita o Jerry kommer hem från jobbet,
Imorron när vi är på väg till borås för att dumpa av mej o mojje vid tåget blir det en sväng förbi Martin mormor o morfar <3 . Älskar Martins mormor hon är så söt :) Precis sådär som en mormor ska vara :)

Ne ska lägga mej o titta lite på DH nu tror jag. eller om det blir film :)

RSS 2.0