Gott nytt år

Då var det sista dagen på det här året då..
Det blir att fira med mamma :)
Tre rättermiddag: förrätt: fruktskål med aftereight topping, huvudrätt: Potatisgratäng med vitlöksgrillad ryggbiff, sallad o tsatziki och till efterrätt: chokladform med mintmousse :) Det blir as gott :)
Sen blir det att spela spel, köpte ett nytt igår som heter helt hysteriskt det verkar as kul .. Sen blir det såklart singstar höhö o allmänt mys :) Det blir nog ett bra firande tror jag ..
Gick upp vid 11 idag åkte till systemet och ICA där det var hysteriskt med folk tog faan över 1 timma att bara handla lite sallad o frukt typ . SJUKT !!
O nu har vi städat så martin håller på att dammsuger samtidigt som jag passade på att blogga lite .. Ska hoppa in i duschen sen så det är klart sen börja förbereda maten så det går fort att bara stoppa in i ugnen o så , sen kommer mamma vid 6, 7 nån gång . Så blir det att äta vid 8 eller nåt . Ska ta o bada mojje också. han luktar SKITAPA !!! :P nee äckligt luktar han iaf :P Ne nu ska jag ta o torka golvet .
Men Gott nytt år . O hoppas att ni får en trevlig kväll :)

Back to work

Då var dags att börja jobba igen imorron då . Suck . det har varit as skönt att vara ledig i några dar . Visselrigen jobbar jag bara 2 dagar nu men ändå :P

Dagen idag har bestått av att hämta mamma vid tåget, åka till mega o byta ther,obyxorna jag fick i julklapp för dom var förstora o köpa en jacka :) det bara blev så :P hehe . Fast mamma betalar hälften <3 Tack mamsen :)
Sen blev det biltema för mamma skulle köpa julklapp till martin, sen ica, skjutsa hem mamma o sen hem ..
Dagens rätt blev vegetarisk lasagne . Mmmm så jävla gott är det . O martin tyckte faktiskt det också helt otroligt :P hahah

Sen titta jag lite på film , sen blev det att pilla med bloggen .. snart klar . Och jag blev så glad när jag klurade ut hur man kunde få in en egen kommentarslänk  som ser lite snyggare ut :) Ibland är jag så jävla grym . Fast den ska inte se ut som den gör nu .. jag bara testade .och det funkade ju så nu kan jag göra en snyggare :P hehe . sen är det ju fortfarande bakgrunden som ska kluras ut hur den ska se ut .

Ikväll har jag också kollat på sagan om ringen . Jag fick martin att slita sej en liten stund från sin jävla serie o titta lite med mej men det var inte mkt .

Och sorry om det är massa stavfel just nu .. Sitter så långt bak i soffan jag an komma så jag ser inte texten på tvn för den är så liten+ att Diva sitter mitt framför tvn o läser texten :P Hon är försöt -

Vet fortfarand inte hur det blir på nyår . Har bjudit över mamma iaf men får se hur det blir . Hon visste inte .
Men allt löser sej nog tillslut .
Nu måste jag sova så jag orkar upp imorron . Goodnatt <3

strul strul strul

Har suttit med bloggen i 3 timmar nu ... o det har bara varit en massa strul .. men nu tror jag att jag börjar få iordning på det mesta .
Nu tror jag inte att det är så jätte mkt kvar att ändra på .. Kommertarsfälten o så ... o så måste jag fixa till bakgrunden för det blir helt fel med den . Sen tror jag nog att jag är klar :)

Får se vad som händer på nyår nu . Tina o dom kunde inte komma upp tyvärr . Men det är  inte mkt att göra åt det . Man kunde iaf försöja :P
Så nu får vi se . Kanske bjuda över mamma eller nåe . Nåt blire iaf .. Visst det är tråkgt att sitta hemma typ själva . Men jag vågar inte lämna katterna själva iom att jag inte vet hur diva reagerar på smällare . Så hemma blir vi och vad vi hittar på det får vi se men det blir nog bra tillslut .

Igår köpte jag o martin Tekken .. så vi har suttit o spelat typ hela dan o ska nu fortsätta med det en stund för vi är inte speciellt trötta .  Godnatt

Fredag men känns som lördag :P

vaknade för ungefär en halvtimma sen . det var skönt att få sova ut lite .
Martin kom hem igår :) han skulle överraska mej men sen råkade jag ringa han :P hehe .
Men tanken var söt <3 Igår var det också våran 1 år och 11 månaders dag . :)

satt o höll på med bloggen i ett antal timmar igår , men fortfarande inte klar . Fast nu är det inte så himla mkt kvar tänkte göra det ikväll .

Idag blir det att snart hoppa in i duchen , slänga i sej något att äta o sen sticka iväg o hjälpa syrran i lokalen . Sen blir det att åka o handla mat o sen blir väl att sitta framför datorn resten av kvällen . heheh ..

Ne duschen var det .

...

Det får räcka såhär för ikväll . vet att det ser förjävligt ut men orkar faaaan inte mer just nu . Får ta det dom dagar jag är ledig efter jul. det är en början iaf . o det kommer bli skitbra när det är klart det vet jag, men det tar ju sån jävla tid bara .

pratade med tina en sväng på msn ... men vi kom väl inte fram till så mkt mer än att vi ska fira nyår ihop var o så vete faaaan . Får prata om det mer i veckan .
Ne nu ska jag nog titta lite på tv innan jag går o lägger mej . Godnatt

XOXO Laaijsaa

då vare dags .

Ikväll ska jag tillbringa hela kvällen framför datorn o fixa bloggen så den blir finfin :) hoppas jag iaf.
det enda som är dumt det är ju att martin inte är hemma så han kan inte hjälpa mej i ps . Men jag kan det mesta själv iaf :)
Ska göra en till header o se om jag får till en snyggare .
Vet ju inte riktigt hur jag vill ha det ... bara att jag vill ha det snyggt . o att alla andra ska tycka det o bli jätte avundsjuka :P mohahhahahaha .
sen ska jag försöka få in tina på msn så att vi kan sitta o snacka skit hela kvällen o loggar hon inte in får hon gå ut i kylan så vi kan prata i fonen istället :P mehhehe . Idag är jag elak :P

Idag har det varit stressigt på jobbet .. men endast fram till halv 3 sen blev det tvär dött får hoppas på mer folk imorron . Efter jobbet imorron blir det att dra hem hit o packa lite grejer sen blir det att sova den årliga julenatten hos mamma :) o sen vakna på morronen med världens julfrukost . sen kl 1 ska vi hem till thomas o therese .

Tihi Diva är så söt . . jag har dragit fram bordet o soffan rätt nära tvn, eftersom att jag typ är blind känns det som så ser jag ju inte vad jag skriver annars. så hon ligger på bordet o följer musen o är skitsöt <3
Nä dags att sätta igång . :)

XOXO Laaijsa

Åt helvete

Bloggen ser helt fucked up just nu , skulle sätta mej på martins dator o fixa det men alla bilder o skit ligger på min dator. Men martin o jocke sitter o spelar tv-spel o martin blir dampsur om jag ber dom sluta med det typ o tycker att jag ska göra något annat men vad faaan ska man hitta på .

Så tänkte att jag skulle spela black and white men det finns ju såklart också på min dator  :@

Annars idag så har vi städat . Tvättade igår så jag stog o strök all tvätt till klockan halv 4 i natt o tittade på fast and the furious 1 &2 . Så kom i säng kl 4 sen vakna man kvart i 1 ..,. det var väl rätt skönt .. Men då tog det ju verkligen hela dagen att städa .

Imorron åker martin hem till gvd . Så man blir själv här hemma i kanske en vecka . Beror på om vi ska fira nyår hos tina eller inte . ska vi det så åker jag ju ner på nyårsafton så då är det lika bra att martin stannar där nere . annars kommer han väl hem typ nån dag efter jul .
Imorron ska man till arbetsförmedlingen också . jobbigt jobbigt . Har verkligen ingen lust att söka jobb just nu . Men jag måste ju faaan vi har nog inte råd annars .
Ne nu ska jag be martin fixa så jag kan spela black and white på den här datorn .

XOXO Laaijsa

Fredag :)

Äntligen fredag . längtar alltid till fredag tycker att den borde komma direkt efter söndag . :P
Faaan veckorna går ju så förbannat fort nu . o sen går helgen ännu snabbare . suck .

Tihi är fortfarande nöjd med headern :) tyckte den blev så fin . ska nog kolla ikväll om jag kan byra bilden på mojje bara men får se .
Nä nu måste jag borsta tänderna o sen åka till jobbet . Hörs ikväll .

XOXO Laaijsa

sååå nöjd :)

Tihi nu är den nya headern klar och upplagd :)
Jag blev faaan as nöjd :) imorron blir det att fixa en ny bakgrund o fixa i menyn o så ..
Men jag blev iaf jätte nöjd med headern :) tog inte så lång tid att göra heller . det är skönt . den förra jag hade tog faan nästan 2 timmar den här tog typ 40 min :D

Känner mej så duktig :D så nu kan jag gå o lägga mej med gott samvete o ett leende på läpparna :P

Martin den jäveln har jullov nu . O han åker hem på måndag :( Vet inte hur länge han blir hemma heller . Fast vi ska ju eventuellt fira nyår med tina o paul så då kanske han får stanna där nere tills jag o mojje kommer ner . Men det är inte säkert än .. Men jag hoppas att det blir så . Saknar Tina som skrutt !!!!

Nä nu måste jag gå o lägga mej så jag orkar med morgondagen kan bli världens rusch med folk .. jobbigt . men då går tiden fort iaf . har rätt mkt att göra . Djuren måste få helg rent så att dom hinner skita ner dom lagom till måndag så man får göra om det igen . O sen kommer det varor o skit . sen sa sofia att det var något mer som behövdes göras . men kommer faaan inte ihåg vad det var . hehe .

Men iaf godnatt o sov så gott .

XOXO Laaijsa

brist på rubrik...

Ännu en dag på jobbet . känns som jag knappt gjort någonting idag men dagen rullade på väldigt fort så jag måste varit upptagen :P haha ..

Ikväll blir det ris o kyckling med ädelost sås :) <3 är så jävla gott :)
Sen blir det nog att fixa med bloggen :)
I helgen blir det nog rätt lugnt . Ska tvätta på lördagkväll . 21-00 som vanligt . pisstid men det är ju den enda som finns . blir galen . Dom bokar faaan upp alla tiderna på helgerna flera veckor framåt känns det som .
Nee dags att börja med maten .

XOXO Laaijsa

Jobbsök

Idag har man varit på arbetsförmedlingen och sen varit ute o sökt jobb..
Man får väl hoppas på att det ger resultat ..
Men faaan vad jag hatar att söka jobb .. det är så svårt att veta var man ska söka .. eller jag har lämnat in jobbansökningar lite här o där men iaf .
Jobbigt jobbigt jobbigt .

Sen när man kom hem tröttnade jag totalt på denna stökiga lägenhet så nu är hallen o vardagsrummet städat. asskönt :)
Vi har ju möblerat om så det blev skitmysigt ni när det är städat också :)

Har bestämt mej för att göra om bloggen igen också .. Ska bara ha orken att sätta mej med det ..
Men först måste jag nog organisera alla bilder . Så jag ser vad jag ska använda o så . O sen måste man ju komma på allt med färger o skit igen . Suck . Men omändring ska det bli :)

Bäst att sätta sej o fixa med bilder .

XOXO Laaijsa

Äntligen klar

Nu har man ägnat hela kvällen att få ihop ett jävla CV..
Nu är det äntligen klart och jag tror faaan att det blev rätt bra . Tina tyckte iaf det och då är det nog bra :p
För dom som inte visste så jobbar jag min sista dag i djuraffären den 15 eller 18 Januari .. dom ska sälja så då får man hitta ett annat jobb ... o iom det så måste man ha ett cv.
Tänkte att jag ska börja söka på djurens center .. Vill faktiskt fortsätta jobba i djuraffär det är ju det jag kan . Men får jag inte där eller snarare säger dom nej på en gång så blir det att söka överallt . det löser sej nog .
Ska bli kul att få prova på något nytt .. visst det är skrämmande men det ska bli kul . Det ska faktiskt bli lite roligt att verkligen söka ett jobb o inte bara få ett jobb pga kontakter . Då får man ju se om man duger någonting till liksom ..
Men nånstans får jag ju jobb det vet jag . Så jävla envis som jag är . Det enda som är, är ju orken men skulle det bli så att jag väl blir arbetslös så kommer nog orken tillbaka .
Jag får ju ledigt på jobbet också bara för att söka jobb också så tänkte ta djurenscenter i veckan .. :)

Har laddat ner mysteriet på greveholm så nu ska jag sparka bort martin från hans dator och titta på lite på det innan jag går o lägger mej  .

Godnatt XOXO Laaijsaa

Sorry

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag, till den som nu läser min blogg ..
Det har varit en rätt jobbig tid .
Jag skulle ju berätta vad vi köpte på IKEA . Vi skulle egentligen köpa ett skoskåp men det som vi ville ha hade dom slutat sälja i örebro , så istället blev det massa småkrafs . Såna där småsaker som man aldrig orkar köpa annars . Lite förvaring o så . Köpte en såndär ställning med massa lådor till min garderob så att jag får plats med mina kläder som jag inte fick innan . Sen köpte vi lite lakan o så .. Och en stor gosedjurselefant till mojje :) den har blivit döpt till Horton, mojje verkligen älskar den . Han sover till o med på den .

Förra helgen åkte vi ner till Gislaved . På vägen dit stannade vi i Jönköping . Martin skulle få en jacka av sina föräldrar så vi tittade på det sen blev det IKEA . Jerry och Anita var snälla o köpte skoskåpet till oss :) Så nu är det så fint så i våran hall :)
Sen på lördagen åkte vi till Ullared o handla julklappar o lite annat.. Träffade självklart supermän o Paul :)
Blev en hel dag med dom stannade där till 1 på natten :D
Vägen till Ullared var dock inte lika rolig . Bilen framför oss körde på en hund .. Så det blev att stanna där med hunden tills ägaren kom .. Det var hemskt .. Som tur var klarade sej hunden men knappt inga skador alls, men man började ju fundera tänk om det hade varit mojje .. USCH hemska tanke . Så nu ska mojje få en ID tatuering i örat för att det ska bli lättare att kunna anmäla till polisen ifall att något händer och då kan dom enkelt gå in o leta i ägarregistret.

Vi har också julpyntat litegrann här hemma . blir inte så mkt julpynt dels för att vi knappt har några o jag vet att om vi skulle ha mkt grejer så skulle det väl dröja till midsommar tills vi plockade bort det igen . hehe . Men vi har iaf skaffat en liten julgran som vi ställt i bokhylla som är pyntad o fin o där ligger nu alla julklappar så inte katterna har sönder dom :)
Sen har jag hängt upp julstjärnor i vardagsrums- och köksfönstret .  så nu är det så mysigt så . Martin har julpyntat sin dator . med julgransbelsning o julgranskulor . ser lite små kul ut .. men han tyckte att det blev fint hhee ..
Ne nu ska jag nog ta o hoppa in i duschen  .. Ska tillbaka o jobba imorron .. Har varit hemma 2 dagar för min mage krånglar som faaan . Igår natt vaknade jag flera gånger av att jag grät o bara kved av smärta i magen det var hemskt .. det gjorde pissont . o så har det hållt på nu i 2 dagar men jag måste tillbaka o jobba ... Har känt mej piggare nu på kvällen .
Är så trött på att bli sjuk hela tiden jag vill bara vara frisk o ha massa energi som när jag var mindre . Allt blir säkert bättre någon gång .

Godnatt på er .
O Tina jag saknar dej jätte mkt, förlåt för jag var så off förut var jätte trött o mådde inte speciellt bra . Men saknar dej massor iaf ..<3

RSS 2.0