Omändring

Var ett tag sen man skrev nu .
har inte tillbringat speciellt mkt tid framför datorn sen jag tittat klart på DH :P hehe .
har mest suttit o spelat xbox .. Klart ut Spyro 2 ggr och igår klarade jag ut prince of persia ... världens dåligaste slut .. Tillbringat flera timmar framför det spelet o sen när det var slut kändes det som man gjort det helt i onödan .

Nu har jag bestämt mej för att bloggen ska börja levas upp mer till sitt namn .. alltså the life of mojje .. Så bloggen ska handla mer om mojje . Ska göra det lite mer som en träningsdagbok oså .. får se hur det kommer funka men det blir nog bra . Visst kommer ju skriva om mej o mitt liv också . Men den ska handla mer om Mojje .. På måndag ska jag också handla en skrivbok där jag kan föra en skriftlig journal . Känns som att det är rätt vettigt . kul också :) då kan man se mer vad han lärt sej o vad vi behöver träna mera på . Ska också ändra designen ... igen :P men måste ta lite nya snygga bilder o så men det kommer .. Ska också lägga in presentationer på the hole familia . :P Så katterna får en del av bloggen också :p hehe ..

Just det har köpt en ny fisk .. Paradisfisk heter den ,, den är jätte fin . Men den jäveln har dödat alla tetrorna .. :( vi har inte en enda kvar . Suck .

Saknar tina också .. vi har inte pratat på evigheter typ . igår fick jag ett sms o hon undrade om jag var död. Fick lite dåligt samvete . Men har ju inte blivit att man skrivit några sms eftersom hon inte kunnat svara , visste inte att det gick igen . Men nu har vi pratat lite iaf :) o hon planerar att komma upp till öre när nästa studiebidrag kommer :) YEEEEY :) Big smile on my face :D

Undrar vad man ska hitta på ikväll .. är as peppad på att fixa träningsdagboken men eftersom jag inte har någon förrän på måndag får det vänta .

Och Mojje har stukat en tå stackarn så nu går han på smärtstillande och antibiotika :( Var i en rastgård med några hundar i torsdags så dom fick springa av sej o så o det var rätt halt så förmodligen har han halkat och stukat klon.. det blödde som tusan typ i 40 min .. Dom som har hund o klippt pulpan nån gång vet ju hur det ser ut om man tänker det fast typ 3 ggr värre så var det ... blod överallt verkligen . Var rädd att klon hade spruckit så blev att åka till annalysen igår men den var bara stukad som tur var , annars hade dom fått dra bort klon och bränna pulpan o då hade det blivit bandage tills klon växt ut typ . men så illa var det inte , men dyrt blev det . 900 kr bara sådär . Men kände att det var bäst att kolla upp det för hade det blivit en infektion o så hade det blivit dyrare .

Idag har vi också varit duktiga o tagit en längre promenad .. testade på att gå nere i nya "vattenlandet" eller var det nu hette nere i boglundsängen .. Är nog jätte fint att gå där på sommaren o så :) Var rätt skönt för det var inte så många där . Passade på att träna lite kontakt och koppelgående o han skötte så bra så han fick springa i långlinan en stund :)
Så det blir nya lång rundan vi ska börja ta . Idag gick vi inte hela rundan den är på 3,3km men vi kom ut så sent så det höll på att bli mörkt . idag gick vi nog bara lite mer än 1 km eller nåe . Ska gå hela rundan snart . Ska definitivt gå där sen när vi har Arwen här :) det blir mysigt :)

Nu ska jag nog gå ner o se om det finns en tvättid imorron.. men innan det sätta igång en maskin med disk.
 

kan inte sova ..

Är piss trött men kan verkligen inte somna ..
Har tagit en sömntablett men tar minst en halvtimma innan den börjar värka ..

Varit på arbetsförmedlingen idag , nu är jag officiellt arbetslös, eller arbetsbefriad som lasse säger :P
Sen har jag suttit 3 timmar hos frisören :) det var niiice ,
Håret blev riktigt niiice också är skit nöjd :)

Imorron blire att ägna 6 timmar åt att tvätta . YEEEEY skit kul iaf .. Fast då får jag ju tiden att gå iaf ., Och önskar verkligen att jag kan bli fri från denna ondskefulla förkylningen .

Ne titta på ett avsnitt av DH sen försöka sova...igen,

Dunderförkyld och bio

Idag har man jobbat sista dagen i djuraffären, har också åkt på världens dunder förkylning, så det var som jag trodde .
Så imorron blire att köpa nässpray har inte orkat göra det idag ..
Reserverade ju biobiljetter typ i onsdags eller torsdags o både jag o martin ville verkligen se filmen så vi gick även fast jag mår piss .
Tittade på bröllopsduellen , den var faktiskt riktigt roligt .
Jag hamnade bredvid en döv tjej .. Jag har absolut ingenting emot döva, men såfort den här tjejen åt popcorn så stönade hon ... Då menar jag verkligen stöna . Visst att döva gör ifrån sej ljud ibland o så, men hon stönade o ibland typ som om hon skulle kunna få orgasm .. Det var skit kul :P HAHAHAH fast rätt irriterande . O hon skrattade på alla ställen som det inte var roligt på .. Asså dom typ gick på gatan o hon börja skratta . Vaddå sämst humor :P HAHHA

Visst jag var väl inte så mysig heller som satt o nös o hade mej men iaf ...
Ska nog ta o knapra i mej 2 ipren sen ska jag nog gå o sova o hoppas på att jag är piggare imorron o inte sämre .

Just det Sis var ju här medans vi var på bio o tog hand om hundarna o sen är hon så söt så hon har diskat o plockat undan . Vilken ängel .. Visst det känns lite dumt o jag känner mej som världens äckligaste människa men det var riktigt gulligt gjort av henne :)

Hemska förkylning

Håller på att bli jätte förkyld . Klias o svider i näsan, halsen o öronen som in i helvete . Och ryggen värker som attan .
Tur ändå att det blev nu o inte typ i måndags , eftersom jag jobbat själv i butiken . Den här dagen har varit hemsk har frusit som en gris .. Imorron är det ju bara 3 timmar det klarar jag . Sen ska jag hem till syrran för att fira robert .

Nu är lite sparvenarwen här också :) Hon är så mysig . Blev lite tjafs när dom lämnade henne i butiken men så fort dom åkte så har allt varit jätte lugnt o dom har busat en massa o så :) Jag själv sitter o tittar på DH som vanligt och väntar på att Jennifer ska komma och Martin har åkt hem för att hämta sin hockeyutrustning...
Skriver kanske mer sen orkar faaan inte nu .. Gå o lägga sej skulle inte sitta riktigt helt fel . Skulle inte sitta fel med en städad lägenhet heller , men det blir morrondagen o söndagens syssla ..

Tjo

haha

Sorry för mitt utbrott igår :P .. Hhaha vad arg jag var :P

Nu på morronen har man ringt skatteverket .. Och dömningen räknas inte som jobb utan sportslig ersättning så nu ska jag bara ringa a-kassan o fråga dom igen så nu har jag snart ett vettigt svar :)
Tack Robert för att du sa det :)

Idag är man också piss trött som en gris .
Fast gick ändå o la mej tidigt igår, alltså efter att jag skrivit inlägget så gick jag o la mej .
Idag måste alla burar göras rent . o sen kommer ju Royal-Jonas och Eukanuba-Senad ..
Sen på kvällen blir det att svänga förbi hos malin o robert o säga grattis till robert som fyller 25 idag!!

Grattis!!

Nu har man pratat med a-kassan igen .. FAAAAAN vad krångliga dom ska vara . Dom måste intyg på att jag dömmer även fast jag inte har något jobb.. Blää. skit. bajs . Men nu har jag iaf fått ett svar på det så nu har man lärt sej något nytt ., Suck .
Nee nu måste jag pallra mej iväg till jobbet snart .
Ha en bra dag !

Jävla (&#()&)(#&(#&)

Jävlafuckingkukjävlafitthor spel är vad forza 2 är !!!!!! NU ÄR JAG ARG !!!!
det går ju faaan inte spela det där jävla horspelet !!!!

Spela tv-spel är ingen bra sak att göra när man är trött o bär på massa ilska !!
Så nu måste martin spela åt mej  o då kommer han bli så jävla mallig o säga hela tiden att han är så mkt bättre än mej .
Han ska alltid vara bättre på allt !!
Jag ska faaan sitta spela som ett as sen när jag är hemma o bli bättre än han så ska han få se vem som är mallig !!!!

KUK!!! /#)=#&)(&#!()&)#=&

Lite tråkigt är det

Idag har det typ varit världens segaste dag på jobbet . Suck gillar inte sånna dagar .. speciellt inte när man är själv .
Klippte klorna på en hund också, en hund som jag följt ända sen han var valp . O ägaren började prata om att han får ju komma hit o så får vi klippa fler gånger tills det går bra o massa sånna grejer o då började faktiskt inse att det kommer ju klart bli lite tråkigt att sluta eller visst det har jag ju tyckt hela tiden .. men kommer liksom sakna vissa utav stamkunderna som man fått bra kontakt med oså . Typ som Alexandra&Zelda . Turbo m matte o husse, Eva, Trixi&Smokie, o alla dom där dom som man fått nästan mer personlig kontakt med .. O Monica som alltid är så söt när hon kommer in .. Så fort jag säger hennes namn strålar hon av glädje typ ..
Så på det sättet kommer det bli tråkigt . O imorron blir det sista gången jag träffar Jonas från royal o gullplutten Senad från Eukanuba "go supereukanuba" som han alltid sjunger när han kommer in .. Han kommer jag verkligen sakna .. Eller det är säkert inte sista gången jag träffar dom men sista gången jag träffar dom när jag jobbar iaf . det är trist .

Men för övrigt har det inte gjort mej så jätte mkt att bli arbetslös . Klart man är glad när man inser att det inte är många dagar kvar till "semester" , men ändå blir man nästan lite ledsen i ögat när man inser att sen är det över . Då slutar jag ett jobb som jag tycker så mkt om .. Om jag inte jobbar med djur på nästa jobb så kommer jag ändå någon gång i livet jobba med djur igen . Djur=lycka <3


Fast nåt som blir skönt när jag är arbetslös det är att jag kan tillbringa så mkt mer tid med mojje . Visst jag har med honom till jobbet varje dag men vi hinner ju liksom inte gå ut på längre promenader o träna o så .. Saker som man gärna vill göra när det är ljust ute . Det händer ju ibland att jag o martin går ut på en långpromenad när jag kommer hem men oftast är jag så trött så det blir kortare promenader o längre på helgerna .. Tänkte börja redan i helgen att gå en riktig lång promenad med mojjsen o sen ska det ske minst 2 ggr i veckan både för min o mojjes skull .


I helgen kommer jennifer hit igen :) Skönt att höra att hon trivs här och att jag tydligen gör ett bra jobb med att stötta henne . Jag tycker att det känns som att jag inte gör någonting .. Men vissa människor mår ju bra av att bara veta att man finns . :) O från lördag-onsdag ska jag också vara hundvakt till rottisen Arwen :) Det ska bli super kul faktiskt :) Det var ju ett år sen sist .. O på ett år har hon växt förbannat mkt . Visst hon är tuff men jag tycker om henne mega massa mycket :) Ska vara hundvakt igen sen v.8 om jag inte har fått ett jobb men det tror jag inte att jag har fått heller .


Titta på lite desperate housewives kanske :) det låter som en bra idé :D

Nu är han nöjd iaf

Fick mina skattepengar igår :) Och eftersom att jag är världens snällaste flickvän så fick martin låna pengar till att köpa sitt xbox som han nu har trånat efter i evigheters evighet ...
Fast idag är han en idiot ! sur blir han för att jag säger åt han att han ska göra sin läxa o att jag tar med mej dosorna till jobbet om han skolkar en gång till för att gå hem o spela xbox . Och knappt ett riktigt tack har man fått heller . IDIOT !

Var ett tag sen jag skrev .. Nu är det bara 4 dagar kvar på jobbet känns riktigt skönt .. Just nu ser jag det inte som att jag blir arbetslös utan snarare att jag har semester ., :) Har ringt o kollat med a-kassan också ifall jag kan dömma utan att det påverkar ersättningen o det kan jag bara jag inte tjänar mer än 1900 på en vecka o det gör jag inte :) det enda som är problemet är hur jag ska redovisa det för dom när jag skickar in min nyanmälan men jag kom till en snäll o rar tjej som skulle kolla upp allt till mej o sen höra av sej fast det kommer hon säkert glömma bort så jag får väl ringa igen o krångla men men . Det verkar löst iaf .

I helgen var Sis här :) Vi gjorde inte så himla mkt .. hon kom hit rätt sent på fredagen så det blev mest att gå o lägga sej på en gång ... I lördags var vi ute hos syrran o hjälpte till, fick hålla på o riva isolering i taket o det känns som att jag fortfarande har isolerings damm i näsan :S Sen på kvällen spelade vi Helt hysteriskt .. o det var verkligen hysteriskt roligt ., Fy faan va roliga tvång man fick ibland ., Tog kort på nåra stycken ska försöka lägga upp det på bdb om jag orkar .,

I söndags var jag o dömde min första match på nästan 1 år :) det var riktigt kul också eftersom att det gick riktigt bra ,
Det är kul o se allt verkligen sitter i ryggmärgen för så fort man tar på sej domarkläderna o pipan så kommer jag ihåg precis allt , visst man är lite ringrostig o så men det är ju rätt självklart när man inte dömt på så länge . men det var riktigt kul ska dömma igen den 8:e , 2 matcher det är skönt :) det finns iaf 3 självklara positiva saker med att jag börjar dömma igen 1. det är kul. 2 Jag rör lite på fläsket 3. Man får pengar :) älskar pengar . Men jag dömmer inte för pengarna utan för att jag tycker det är kul och det tycker jag är viktigt ,..jag gillar inte dom domare som bara gör det för pengarna ..

På måndag ska jag till frisören också :) YEEEEEEY, en till sak som jag älskar :)
Lite kul egentligen blir typ :
Hej vad gör du din första dag som arbetslös ?
Går till frisören såklart o spenderar massa pengar :P

HaHa kanske inte smartaste grejen att göra egentligen när man behöver spara pengar ..
Fast jag kommer använda pengarna jag fick av min gudmor till det+ pengarna jag fick av att dömma i helgen så jag behöver inte lägga ut så mkt från skattepengarna ..

Men det känns ändå som att allt verkligen kommer att lösa sej ekonomiskt när jag är arbetslös, det var ju min största oro .. Men jag får ändå pengar från pappa till 27 Mars då får jag semester ersättning som nästan var en fullön o sen någon gång förhoppningsvis innan det så får jag pengar från a-kassan + att jag kommer dömma .. Så ekonomin känns säkrad :D Behöver jag inte oroa mej för det iaf .,

Ne nu ska jag försöka få tag på Supermän o sen ska jag laga spagetti o köttfärssås, blir lunchen veckan ut .. det är smidigt att laga ihop 4 matlåder så slipper vi tänka på det sen i veckan :) o så blir det ju billigare än att jag ska köpa mat varje dag .. Köpte 3 kg köttfärs på ICA igår kostade ju bara 39/kg det tyckte jag var billigt .. var ju euroshopper men va faan köttfärs som köttfärs :P Mohahhahah . Skriver kanske mer sen eller nåe om jag orkar... skrev nog ur mej det mesta nu :P

Finally !!!!

Äntligen är allt krångel med skatteverket klart . Så nu kommer jag få pengarna inom kort :D:D:D:D
vet inte hur mkt men hon sa att jag skulle få endel tillbaka .

I måndags var vi duktiga och städade och rensade förrådet :) Blev 5 sopsäckar med saker som ska slängas .. Så jag, martin o mamma ska åka till tippen på lördag o slänga allting . Det är asskönt att äntligen ha fått det gjort . Nu är det bara lägenheten som ska rensas ut på skit . Får ta ett rum i taget . Men först måste det städas . Det är inte jätte stökigt men det blev ju skitigt o små grejer som ligger överallt efter rensningen .

Martin är överlycklig nu ..  Det ringde en kille idag som vill köpa datorn, han kommer och hämtar den imorrron och martin är såklart jätte ivrig på att köpa ett xbox nu,, men han insåg att han nog inte kommer hinna tills det stänger imorron så han får vänta till på fredag . Han är som en 5 åring på julafton . Vill ha NU!! ungefär :P

Nä nu måste jag gå och sova måste upp o duscha imorron .

Han har blivit galen !!!

Nu vet jag inte vad det har flugit i Martins huvud ...
Han är så besatt av att skaffa sej ett Xbox så nu ska han sälja datorn .. O han typ tittar runt i lägenheten med en riktigt vad-kan-vi-sälja-blick...
När han sa att han skulle sälja datorn o frågade om han fick så gapade jag bara o skratta åt honom jag trodde han skojja men han är verkligen seriös .. Tina kan du fatta detta !?!

Så nu ska han städa ur förrådet imorron medans jag jobbar o plocka upp typ alla grejer hit så vi kan gå igenom allting på tisdag o se vad vi kan sälja o så .. Men det är ju bra på ett sätt för då får vi för en gångs skull förrådet städat :P
Men jag tror han blivit Galen !!! :P

Annars idag har jag inte gjort så mkt .. O i brist på annat att göra så började jag titta på desperate housewives igen från början . O såklart blir man fast på en gång .
Sen tog jag mej ett skönt bad det var niiiiiiiiiice ;)

Imorron ska man jobba igen . Fick reda på att jag kommer få vara själv imorron . YEEEEEY, det är sån info som gör att man verkligen vill åka o jobba .. eller inte alls . Hatar att vara själv i butiken . Tiden går så förbannat långsam . Men man blir ju tvungen . Ne nu ska Martin få sätta sej igen o kolla o skriva upp vad han kan sälja o för hur mkt .

O just det .. FY FAAAAAN vad det är kallt ute .. Det är så där äckligt kallt så att näsan fryser till is när man andas . I hate IT ! 18-grader här just nu .. Det är då man inte vill ha en hund . Man vill verkligen inte gå ut, men Tack igen mamma för thermobyxorna annars skulle jag aldrig överlevt :P

Glömde en sak

Idag har vi bott i lägenheten i ett år och en dag :)
Faaan vad tiden går fort .
Nu kissar Mojje snart på sej så det är väl bäst att gå ut med honom då :P

Sådär ja :P

Då har man suttit o lagt in allt ...
O det som är irriterande då är att jag upptäckte vad som var fel innan , jag hade glömt det sista > på </font>
Så jävla irriterande men iom att jag fick göra om kom jag på andra saker som var fel ..
Men jag är nog faktiskt rätt nöjd för en gång skull :P YEEEEY

Tina, JAG SAKNAR DEJ !!!!- bara så du vet :P <3

Funderade ju på om jag skulle lagt mej i ett bad idag . Men nu börjar klockan bli så mkt så jag orkar nog inte ,
Får göra det imorron istället .
Idag har man väl inte gjort så speciellt mkt alls som vanligt .
Vaknade vid 12 av att Mojje behövde gå ut o kissa, sen såg jag att dom visade tjejen som gjorde lumpen på 5an tror jag det var . så av brist på annat att göra kollade jag på den , sen kände jag för någon mer tjejaktig film :P me love ;)
Så det blev Wild Child, den är faktiskt rätt rolig :)
Sen började jag nog med bloggen tror jag .

Nu är det bara 8 arbetsdagar kvar.. Sen blir man arbetslös
Vet inte riktigt hur jag känner över det . Blandade känslor .. VÄLDIGT blandade .
Känns väl på ett sätt kul o så att få testa på något nytt .. Jag kanske får en mer normal relation med pappa o sofia..
Men det känns ju ändå tråkigt för jag älskar ju mitt jobb .. O det är jätte skönt att kunna ha med mojje till jobbet ..det är ju inte säkert att jag kan sen .
O hur kul är det att gå på a kassa .. Eventuellt bli tvungna att låna pengar från familjen ... Jag hatar att låna pengar .. Jag vill inte göra av med pengar som jag inte har . Men man blir ju kanske tvungen vi måste ju betala räkningarna ..
Men jag har kollat lite på det och vi kommer nog ha råd med alla räkningar o sen kanske ha runt 1000 kr över .. det är värre när försäkringsräkningen på bilen kommer då blir det tight med pengar o sen får man hoppas på att vi och djuren håller oss friska så det inte blir extra kostnader där .
Men förhoppningsvis så är det kanske löst med mina skattepengar ... så nu efter många om och men så är det snart klart . Dom måste fixa en felräkning bara så ska jag nog få pengarna sen :) då slipper jag inbetalningskortet på 3800 då kan jag bränna det :P heheh ..
Får hoppas på att det blir några tusen iaf för då kan man ju dela upp dom pengarna för några månader .
Har satt en deadline på att jag max får vara arbetslös i 3 månader allra allra max... annars vet jag inte vad jag gör .
Jag tror nog att allt löser sej men klart man är orolig när vi liksom har levt på min inkomst hela tiden ..
Men vi kommer klara oss på ett eller annat sätt o jag kommer söka jobb som en jävla tok så att jag kan få något . det gäller ju att vara lite envis .

Gäller att Lisa håller humöret och kämpa glöden uppe .. och hoppas på att det inte dyker upp en depression mitt upp i alltihopa .

Nu blev det ett lite längre inlägg än vad det brukar vara . Nu har Tina något att läsa. Fast det var ändå en lång tankelista väldigt förkortad . Martin fick lyssna på allt igår i ca 40 min .. munnen gick som bara den o jag delade verkligen med mej av alla mina oroligheter . Men det är rätt skönt att prata av sej ibland . Han behövde ju inte direkt säga något bara jag fick prata :P mohahha

Älskar dej babe och vi ska ta oss igenom det här på ett eller annat sätt <3





Bajs skit helvete GAAAAAH !!!!

Faaan har suttit i snart 4 timmar o hållt på o fin slipat på bloggen ...
O nu har någonting blivit fel o hittar inte vad så jag får börja om från början , YEEEEEEY or not .,
:@

Fast har sparat hela stilmallen o kodmallen så det går nog rätt fort att lägga in allt igen men ändå ,
ORKA !!! Jag som snart var klar.

Jaja back to business

RSS 2.0